Eura Mobil

Eura Mobil autocampere

Eura Mobil autocampere
Autocamp er eneimportør for Eura Mobil’s autocampere i Danmark.

I Tysklands hjerte, i dalene mellem de vin-beplantede skråninger mellem Rhinen og Mosel, ligger Eura Mobil fabrikken.

Eura Mobil har kun fokus på autocampere

I modsætning til mange andre producenter af autocampere, fremstiller Eura Mobil udelukkende autocampere – altså ingen campingvogne og dette afspejler hele deres filosofi og grundholdning.

I de første mange år leverede Eura Mobil kun autocampere til det professionelle udlejningsmarked – et benhårdt marked, hvor bilerne virkelig får lov, at stå sin prøve. Dette har givet fabrikken en kæmpe erfaring, som har udmøntet sig i den helt specielle grundholdning til kvalitet, holdbarhed og servicevenlighed.

gruppe-euramobilDetaljer om Eura Mobil’s autocamper program

Tag med polyesteroverflade, sider og bund med glasfiber og skumisolering, isoleret til vinterbrug, faste rørinstallationer, vandhaner med keramiske pakninger, ekstra stabilt interiør samt utallige andre detaljer er selvfølgeligheder i det store program som dækker både alkove, delintegrerede og helintegrerede autocampere. Eura Mobil har deres helt unikke samlemetode kaldt “Eura Sealed Structure”, en konstruktion uden brug af træ og skruer, samlet i en kraftigt aluminiums-profil, som giver vognen styrke og sikre at fugt ikke kan trænge ind. Derfor yder Eura Mobil 10 års tæthedgaranti på alle deres vogne.

Direkte kontakt med forbrugeren

Fabrikken har ligeledes den filosofi, at holde tæt kontakt til sine kunder – og her menes ikke os som forhandlere, men den direkte forbruger. Kun på den måde mener Eura Mobil at kunne udvikle sig kvalitativt fremover.

Hver arbejdsdag kl. 9.00 er der rundvisning i et par timer, hvor besøgende ved selvsyn kan se hvordan en autocamper fra Eura Mobil bliver opbygget.

Udstilling og overnatningsplads

Ligeledes er der indrettet en separat udstilling i tilknytning til fabrikken, hvor mange af modellerne kan opleves. Samtidig findes der en overnatningsplads til autocampere ved fabrikken – jo, man føler sig velkommen hos Eura Mobil!

Se brochurer for Eura Mobil 2017

Se prisliste for Eura Mobil 2017

Se Eura Mobil’s autocamper program.

Se video præsentation af Eura Mobil