Danmarks største autocamperforhandler

Vores showroom til nye autocampere vokser i starten af 2022 som led i udvidelsen.

Vores showroom til nye autocampere vokser i starten af 2022 som led i udvidelsen.

Autocamp har igen vokseværk og udvider

Vi følger med tiden og er vokset gennem årene. Et generationsskifte er påbegyndt ved indgangen til 2021, hvor Lasse og Torben er blevet medejere.

Vores nye vokseværk er en kæmpe udvidelse af vores bygninger i Låsby, idet vi har købt 9.500 kvm af naboens grund. Her går byggeriet af 2 nye værkstedshaller på 1.800 m2 i gang i foråret.

Danmarks største specialværksted for autocampere
I starten af 2022 åbner vi Danmarks største specialværksted på godt 2.600 m2 for autocampere, hvor vi kan udføre alle former for reparationer og istandsættelse af autocampere, der er blevet skadet. 

For vores kunder giver nybyggeriet en række forbedringer bl.a. i form af en ny lounge. Du får også mere at se på, idet vores store showroom for nye autocampere bliver større, så vi kan vise dig endnu flere campere.

Nyhed: Vi får tømningsstation og LPG-gas
Udenfor vores kæmpeværksted får du tømningsmulighed for vandtank og toiletkassette. Du kan også tanke frisk vand på og fylde LPG-gas på fyldeflasker og -tanke (åbner febr. 2022).

Desuden har vi allerede udvidet værkstedets kapacitet, så vi kan følge med den voksende efterspørgsel på nye og brugte autocampere. Når de nye vogne kommer hjem fra fabrikkerne, monterer vi ekstraudstyr og tilpasser dem, som vores kunder ønsker.

 

Læs Autocamps historie

 

AUTOCAMP A/S

Århusvej 10A
8670 Låsby

CVR: 36443669

Bank: Sydbank
Reg. nr.: 7046 
Konto: 1148648

Vores team i salg og administration rådgiver dig om valg af den rigtige autocamper og sikrer dig en god købsoplevelse..

Vores team i salg og administration rådgiver dig om valg af den rigtige autocamper og sikrer dig en god købsoplevelse..

Her finder du vej til Autocamp

På grund af dine cookieindstillinger er det ikke muligt at vise indholdet på vores side. Så benyt enten eksternt link eller opdater dine cookieindstillinger.