Adria autocampere

Adria autocampere - kvalitet til danskerne

Adria er igennem de sidste mange år blevet kåret, som den mest solgte autocamper i Europa. Den store stigning i salget af autocampere overalt i Europa har betydet, at Adria nu har besluttet at Danmark også skal have muligheden for at nyde godt af virksomhedens autocamper program.

Autocamp – eneforhandler af Adria autocampere

Autocamp er eneforhandler af Adria autocampere i Danmark. Det er vi meget stolte over, da vi mener Adria er blandt de absolut bedste producenter i branchen.

Adria autocampere kom til Danmark i 2009, og vi var med fra starten. Vi har siden da opbygget et stort kendskab til Adria’s modeller og har fantastisk gode erfaringer med dem!

Adria sortimentet er bredt

For Adria er det vigtigt at kunne tilbyde autocampere til mange brugsformer. Adrias autocampere tilbyder følgende modelserier:

Helintegreret

Sonic SUPREME
Sonic PLUS
Sonic AXES

Delintegreret

Coral SUPREME
Coral PLUS
Coral AXESS
Compact

Crossovers

Matrix SUPREME
Matrix PLUS
Matrix AXESS

Vans

Twin serien
 

Kvalitet er kendetegnende for Adria

Uanset om det er begynderklassen AXESS eller luxusklassen SUPREME, der er bygget på Fiat Ducato, så ønsker Adria kun at bygge med en overbevisende høj kvalitet. Eksempelvis er stort set alle autocampere opbygget med glasfiber vægge og tag. Set med snedkerøjne, er inventar og møblement bygget med en utrolig samlekvalitet, finish og kun med anvendelse de allerbedste materialer. Derudover kommer et højt udstyrsniveau – dog afpasset til hver serie og prissegment.

Adrias store succes indenfor autocampere, betyder at de idag producerer flere autocampere end campingvogne, som giver dem utrolig stor viden indenfor branchen.
 

Den mest solgte autocamper

Adria’s kraftige ekspansion har betydet at Adria nu også er den mest solgte autocamper i Norge og Sverige. Uanset hvor du bevæger dig i Europa, dukker der en Adria autocamper op omkring hjørnet.

Baggrunden for denne succes ligger blandt andet i den høje produktions og samlekvalitet, det høje udstyrsniveau samt det forhold at Adria har formået at lave autocampere med en meget stor frivægt. Overalt i Europa strammer politi op omkring autocampernes høje vægt og vi kan se, at mange købere i højere grad fokuserer på autocampere der kan køre “lovligt” – set i forhold til totalvægt.
 

Bestil din Adria helt som du vil have den

En væsentlig fordel ved Adria er, at mærket, i modsætning til stort set alle andre producenter, er ordreproducerende. I praksis betyder det, at du kan kan bestille “din egen” individuelle autocamper med det polster og udstyr, som du ønsker.

Adria prisliste 2019

Adria udstyrprisliste 2019 

Se brochure for Adria autocamper 2019 her
 
Se brochure for Adria vans 2019 her

Se video af Adria
Læs mere om hvordan vi bruger cookies