Adria autocampere

Adria autocampere - kvalitet til danskerne

Adria er igennem de sidste mange år blevet kåret, som den mest solgte autocamper i Europa. Den store stigning i salget af autocampere overalt i Europa har betydet, at Adria nu har besluttet at Danmark også skal have muligheden for at nyde godt af virksomhedens autocamper program.

Autocamp – forhandler af Adria autocampere

Autocamp er forhandler af Adria autocampere i Danmark. Det er vi meget stolte over, da vi mener Adria er blandt de absolut bedste producenter i branchen.

Adria autocampere kom til Danmark i 2009, og vi var med fra starten. Vi har siden da opbygget et stort kendskab til Adria’s modeller og har fantastisk gode erfaringer med dem!

Adria sortimentet er bredt

For Adria er det vigtigt at kunne tilbyde autocampere til mange brugsformer. Adrias autocampere tilbyder følgende modelserier:

Helintegreret

Sonic AXESS, PLUS og SUPREME

Delintegreret

Coral AXESS, PLUS og SUPREME

Compact AXESS, PLUS og SUPREME

Crossovers (sænkeseng)

Matrix AXESS, PLUS og SUPREME

Alkove

Coral XL AXESS og PLUS 

Twin

Twin AXESS, PLUS og SUPREME
 

Kvalitet er kendetegnende for Adria

Uanset om det er begynderklassen AXESS eller luxusklassen SUPREME, der er bygget på Fiat Ducato, så ønsker Adria kun at bygge med en overbevisende høj kvalitet. Eksempelvis er stort set alle autocampere opbygget med glasfiber vægge og tag. Set med snedkerøjne, er inventar og møblement bygget med en utrolig samlekvalitet, finish og kun med anvendelse de allerbedste materialer. Derudover kommer et højt udstyrsniveau – dog afpasset til hver serie og prissegment.

Adrias store succes indenfor autocampere, betyder at de idag producerer flere autocampere end campingvogne, som giver dem utrolig stor viden indenfor branchen.
 

Den mest solgte autocamper

Adria’s kraftige ekspansion har betydet at Adria nu også er den mest solgte autocamper i Norge og Sverige. Uanset hvor du bevæger dig i Europa, dukker der en Adria autocamper op omkring hjørnet.

Baggrunden for denne succes ligger blandt andet i den høje produktions og samlekvalitet, det høje udstyrsniveau samt det forhold at Adria har formået at lave autocampere med en meget stor frivægt. Overalt i Europa strammer politi op omkring autocampernes høje vægt og vi kan se, at mange købere i højere grad fokuserer på autocampere der kan køre “lovligt” – set i forhold til totalvægt.

Se meget mere om Adria 

Adria autocampere 2020               Adria van 2020
     
Adria prisliste 2020
     

Se videopræcentation af Adria 


Adria´s hjemmeside
https://dk.adria-mobil.com/