Hymer

Hymer autocampere
 
Autocamp – Eneforhandler af Hymer autocampere
Pr. 1/2-2019 overtager Autocamp eneforhandlingen af Hymer autocampere i Danmark – hvilket vi er utroligt stolte og beæret over. Et fuldstændigt naturligt skridt i udviklingen, da vi allerede har Carado som er lavet af Hymer, som ligeledes er opbygget med sans for Hymer’s tyske grundighed og høje kvalitet.
Vi tilfører hermed endnu et kvalitetsprodukt vi kan tilbyde vores kunder, hvilket vil passe godt ind blandt vores øvrige mærker både i forhold til kvalitet og pris.
 
Uovertruffen kvalitet på tværs af modelprogram
Uanset om du træder ind i en Hymer bygget på en Mercedes-Benz, eller på en Fiat Ducato – om det er en helintegreret eller en delintegreret, så mærker man fra første skridt det Hymer er så gode til, og ligger så dybt i deres DNA. Nemlig den tyske grundighed, og sans for at lave et utrolig stilrent design, som fremtræder pænt og ordentligt, samtidig med at kvaliteten er helt enestående.
Om det er lukkemekanismen på skabe, finishen på bordpladen, udtrykket i møbelsammensætning – du har altså i Hymer, en fuldstændig uovertruffen kvalitet til en pris der følger den fantastiske kvalitet og tyske grundighed.
 
Udstyr i alle afskygninger
Ikke nok med at største delen af Hymer’s modeller og indretninger allerede kommer med et væld af standardudstyr – så har du altså muligheden for at bestille din Hymer autocampere lige præcis som du har lyst til mere eller mindre. Der findes altså et væld af ekstra udstyr til alle modeller, så hvis du har et specielt ønske om at få noget bestemt udstyr er det som regel ingen hindring hvis det er en Hymer autocamper du skal have.
Der er altså rig mulighed for at få en topudstyret autocamper, i fuldstændig uovertruffen kvalitet – det er kun fantasien der sætter grænser.
 
Ambition – For at højne udstyrsniveauet
Hymer tilbyder som noget unikt en speciel pakke på en række af deres modeller. ’Ambition’ pakken – hvilket er en pakke som er en udvidelse af den i forvejen lange standardudstyrsliste. Denne pakke gør det ekstremt attraktivt at kigge i retning af disse modeller – da man altså kan få en færdig autocamper til en overkommelig pris. Pakken indeholder mere eller mindre alt hvad hjertet begære, og yderligere tilkøb er ikke nødvendigvis et must – så med en ’Ambition’ model er man allerede godt på vej. 
 
Salg til hele Europa
Hymer er historisk set et af de mest solgte produkter på europæisk plan igennem mere end 60 år, hvor de startede med at bygge autocampere. Siden den første Hymer kom på vejen er det kun gået en vej, og det er frem – Hymer er et internationalt anerkendt produkt for deres høje kvalitet. Man skal ikke bevæge sig meget rundt i Europa for at støde ind i en Hymer autocamper, da folk på tværs af landegrænser er bredt enige om at Hymer er et produkt af uovertruffen kvalitet, med masser af standardudstyr og gode køreegenskaber.

Hymer Autocampere 2020
   

Kontakt os for at få tilsendt prisliste for 2021 på mail@autocamp.dk

Hymer´s hjemmeside


Se video af Hymer