Karmann Mobil

Autocamp har eneforhandlingen af autocampere fra Karmann Mobil i Danmark.

Sans for detaljer og unikt design


Mange autocamperfolk med sans for detaljer og unikt design, har på turene sydpå ofte set de iøjnefaldende autocampere af høj kvalitet fra tyske Karmann Mobil. Vi er utrolig stolte af, at dette hæderkronede mærke har valgt Autocamp, som importør og eneforhandler for Danmark.

Karmanns fantastiske kvalitet


Karmann bruger kun de bedste materialer i deres campere. De har specialiseret sig i at bygge de populære “Vans” modeller i den højeste kvalitet, med opbygning på Fiat & Renault. Netop disse modeller er meget fleksible, med brug til både hverdag og ferie. den kombination giver nogle helt fantastiske køreregenskaber, og en fantastisk lækker komfort.

Karmanns design skiller sig ud, og virksomheder investerer gerne i det, der giver noget ekstraordinært i den anden ende.

Karmann-Mobil har været et absolut topmærke igennem mange år og overalt står der stor respekt om virksomehedens måde at gøre tingene på. Især det lækre design tiltrækker mange, som stiller store krav til kombinationen af gennemført kvalitet og det formfuldendte design.

Se Karmann-Mobil’s modelprogram. her

  

Se video Karmann Davis 620