Arrangementer

NyhederDemonstration af autocamper på video


Hos Autocamp har vi åbent som normalt, men følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens råd og vejledning. Vi har altid lagt vægt på tryghed i handlen og gode oplevelser, og det ændrer vi ikke på nu. Den gode oplevelse bør starte allerede der, hvor man kigger på ny eller brugt autocamper. Skulle du derfor – i disse COVID-19 tider – være utryg ved at komme til os i vores Showroom for at se på en ny eller brugt autocamper, så kontakt os pr. e-mail eller ring til os. Så sender vi en video af de autocampere, du gerne vil se på. Så du kan se på dem derhjemme, i stedet for at gå ud. 
Tlf: 7025 4300
Mail: mail@autocamp.dk 

Du kan se alle de vogne, vi har på lager her:
https://www.autocamp.dk/lagervogne

 

Forholdsregler hos Autocamp

 


Vi har åbent i udstillingen – men beder selvfølgelig folk om at holde behørigt afstand til hinanden, og os af sikkerhedsmæssige årsager. Ligesom vi har opstillet håndsprit vi anbefaler folk at bruge, samt opfordre vi folk til ikke at røre unødvendigt ved overflader, eller hinanden.

Hvis du føler dig utilpas eller syg på nogen måde anbefaler vi at du ikke møder op, da der ikke er grund til at tage unødvendige chancer – vi kan forsøge at hjælpe dig pr. telefon på 7025 4300. Dette gælder indtil videre frem til d. 27 marts, men vi holder jeres så vidt muligt opdateret med nyt.

Hvad angår værkstedet er dette totalt lukket for kunde adgang – ligesom mekanikere eller værkfører ikke går med ud i kundebiler sammen med kunder.
Det er selvfølgeligt at udskyde allerede indgåede aftaler på værkstedet – venligst ring til 2812 1022.