Værksted

Velkommen til Autocamp Teknik

På vores 600 m2 store værksted reparerer vi alt, der har med autocamping at gøre. Vi er naturligvis også specialister i at montere udstyr på autocampere - og campingvogne.

Reparation af autocampere

Vi reparerer alt uanset mærke. Vi samarbejder med Danmarks førende leverandører af reservedele og udstyr til campingbranchen.

Forsikringsskader

Et af vore specialer er forsikringsskader, hvor vi naturligvis tager os af alle de praktiske forhold overfor forsikringsselskabet. Vi er specialværksted for Adria, Eura Mobil, Carado, Hymer, Karmann og Concorde - men kan også reparere øvrige mærker.
 

Movera forhandler 

Autocamp Teknik er certificeret Movera forhandler og kan tilbyde Movera's store udvalg af udstyr & tilbehør til campinglivet.
Movera er en del af EHG gruppen, som også huser
blandt andet Hymer og Carado.

For bestilling fra Movera send mail til jc@autocamp.dk med bestillingsnummer og kontaktoplysninger.Reimo forhandler 

Autocamp Teknik er certificeret Reimo forhandler og kan tilbyde Reimos store udvalg af udstyr & tilbehør til campinglivet.

For bestilling fra Reimo send mail til jc@autocamp.dk med bestillingsnummer og kontaktoplysninger.

 

 

Montering af udstyr

På vores værksted er vi specialister i montering af udstyr på autocampere, campingvogne og personbiler. Vi kan blandt andet montere solceller, markiser, alarmsystemer, multimediesystemer og meget mere. 


Tid til eftersyn?

Vi servicerer naturligvis både camperdelen og bildelen på din autocamper og vel at mærke til særdeles fordelagtige priser. På den måde kan du få serviceret camper- og bildelen samtidigt.


Kontakt værkstedet

Autocamp TEKNIK er et selvstændigt drevet værksted, der ledes af værkfører Bo Binau.

Ring til os på 3360 7146 eller send en mail til bo@autocamp.dk for et uforpligtende tilbud eller for tidsbestilling.
 

Reservedele til: Adria, Eura Mobil, Carado, Hymer, Karmann & Concorde

For bestilling af reservedele til Adria, Eura Mobil, Carado, Hymer, Karmann og Concorde kontaktes værkførerassistent, Jan Clemmensen på mail: jc@autocamp.dk eller tlf.: 3360 7156.

Send forespørgsel på værkstedsarbejde

*Navn
*Telefon
Mærke
Årgang
Arbejde
*e-mail
Reg nr.
Km
Ønsket dato
Besked