Værksted

Velkommen til Autocamp Teknik


På vores 600 m2 store værksted reparerer vi alt der har med autocamping at gøre. Vi er naturligvis også specialister i at montere udstyr på autocampere - og campingvogne.


Reparation af autocampere

Vi reparerer alt uanset mærke og både på autocampere og campingvogne. Vi har stor kompetence herom, og samarbejder med Danmark's førende leverandører af reservedele og udstyr, til campingbranchen.

Forsikringsskader

Et af vore specialer er forsikringsskader, hvor vi naturligvis tager os af alle de praktiske forhold overfor forsikringsselskabet. Vi er specialværksted for Adria, Eura Mobil, Carado, Hymer, Karmann og Concorde - men kan også reparere øvrige mærker.

Reimo forhandler 

Autocamp Teknik er certificeret Reimo forhandler, og kan tilbyde Reimos store udvalg af udstyr & tilbehør til campinglivet.

For bestilling fra Reimo, send mail til bj@autocamp.dk med bestillingsnummer og kontaktoplysninger.

Montering af udstyr

På vore værksted er vi specialister i montering af udstyr, både på autocampere, campingvogne og personbiler. Vi kan blandt andet montere solceller, markiser, alarmsystemer, multimedie systemer og meget mere. 

 

Tid til eftersyn?

Vi servicerer naturligvis både camperdelen og bildelen på din autocamper og vel at bemærke til særdeles fordelagtige priser. På den måde kan du få serviceret camper- og bildelen samtidigt.


Kontakt værkstedet

Autocamp TEKNIK er et selvstændigt drevet værksted, og ledes til dagligt af værkfører Bo Binau, under assistance af værkførerassistent Berit Jensen.

Ring til os på 3360 7146 eller send en mail til bo@autocamp.dk for et uforpligtende tilbud eller for tidsbestilling.
 

Adria, Eura Mobil, Carado, Hymer, Karmann & Concorde reservedele

For bestilling af reservedele til Adria, Eura Mobil, Carado, Hymer, Karmann og Concorde kontaktes værkførerassistent, Berit Jensen på mail: bj@autocamp.dk eller tlf.: 3360 7156.

Send forespørgsel på værkstedsarbejde

*Navn
*Telefon
Mærke
Årgang
Arbejde
*e-mail
Reg nr.
Km
Ønsket dato
Besked